Hvor blev energien og livsglæden af?

Når stress og depression skygger for livet.

Går du og undrer dig over, hvor den glade, tilpasse version af dig selv er blevet af? Hvordan du lige endte i et hamsterhjul du ikke kan komme ud af? Du skynder dig og tager dig sammen i et væk og alligevel er mængden af ting der skal og bør gøres uendelig. Du er dødtræt og begynder måske også at have ondt forskellige steder i kroppen. Smerter, der kan gøre dig bange for, hvad der mon er galt med dig. Lyder det bekendt?

Genfind livsglæde og energi – opskriften ligger gemt i din krop.

Du ved det godt, der er rigtig mange mennesker, der har det som dig, det er tiden, det er samfundet osv osv. Men betyder det så at du bare må finde dig i at have det sådan? Nej, det gør det ikke. Og selvom du ikke kan se en udvej, så tro mig! Der findes mindst en! Jeg har hjulpet mange mennesker med at genfinde glæde og livslyst efter perioder med stress og depressive tanker. Det at have det godt ligger slet ikke så langt væk som det kan føles som lige der hvor du står lige nu. De fleste af os behøver blot den rigtige hjælp for at lære at se, hvor mulighedern er. 

Lær at forstå nervesystemets signaler.

Vi mennesker er udstyret med et genialt nervesystem, der hjælper os igennem livet. Det hjælper os med at overleve når vi er udsat for akut fare ved at reagere hurtigere end vi anede vi kunne. Det hjælper os også helt automatisk med at slappe af  og genopbygge energi når faren er ovre, hvis det får lov. Og det er her det bliver interessant for mig; For at vi kan regenerere efter en periode, hvor vi har følt os pressede, kræver det at vi lytter til kroppens signaler.

Det lyder måske nemt nok, og det er det også for dem, der igennem deres liv har lyttet til kroppen. Har du imidlertid overhørt signalerne igennem lang tid, fx fordi du har været stålsat på at opnå dine mentale mål, eller fordi du igennem din opvækst har fået indkodet, at det du mærker ikke er rigtigt/vigtigt, men at det er vigtigere at gøre det dem omkring dig siger er rigtigt, kan det være meget svært at mærke og forstå de signaler fra kroppen der fra naturens side er skabt til at få dig på ret køl igen. Når vi ikke forstår signalerne og dermed ikke gør det der er brug for, for at genetablere energi og overskud opstår der med tiden smerter i kroppen og tanker og følelser bliver triste og opgivende. 

Positive eller negative følelser?

At have det godt indebærer at vi kan stå ved alle de følelser vi mærker i os selv. Både dem vi omtaler som gode så som glæde og taknemmelighed, men også dem der bliver set som mere negative som vrede og sorg. Alle følelserne ligger i samme “kasse” så hvis vi blokerer for at mærke nogle af dem blokerer vi med tiden for dem alle og det hele bliver gråt og trist.

Det er ikke altid let selv at mærke, om man blokerer for nogle følelser. Mange af os har fx lært at det at være vred er en dårlig følelse og har derfor lært at “kvæle” følelsen længe inden den kommer til udtryk. Det betyder at du slet ikke ænser at du bliver vred i øjeblikket, men måske senere går og er irriteret eller trist, uden at forstå hvorfor. At undertrykke følelsen kræver energi i kroppen i form af muskler der skal spænde for at tilbageholde den impulsive reaktion. Derfor kan en undertrykkelse af følelser igennem livet føre til endog store fysiske smerter og en følelse af udmattethed og manglende livsglæde.

Der er hjælp at hente!

Det er her min ekspertise som kropsterapeut kommer ind. Jeg kan aflæse på dine reaktioner, hvor i kroppen du holder tilbage og hvor du kan hente mere energi, hvis du får hjælp til at sætte dig selv fri fysisk og mentalt. Din krop er en evig kilde til energi, glæde og overskud. Kunne du tænke dig at mærke det?

Du kan booke en behandling her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *